Een kunstwerk kopen? Hoe werkt het?

 

-Om de bestelling zo vlot mogelijk te doen verlopen, verzoek ik u het contactformulier te gebruiken.
  Het contactformulier bevat een eenvoudige rekensom, die gemaakt moet worden om te voorkomen  dat uw ingevulde formulier als spam wordt aangemerkt. Ingeval u problemen heeft met het invullen   van het contactformulier neem dan eerst telefonisch contact met mij op. (Zie rubriek contact)

-Na invulling en verzending hiervan krijgt u een automatisch gegenereerd e-mail bericht zodat u zeker weet dat uw bestelling door mij ontvangen is.

-In het contactformulier tenminste vermelden naar welk kunstwerk uw interesse uitgaat en bij voorkeur uw telefoonnummer.

-U ontvangt van mij een reactie op het contactformulier per e-mail of telefoon, waarin ik het volgende vraag:  

1) Uw volledige naam en adres.

2) Of het kunstwerk door u wordt afgehaald op mijn huisadres dat u van mij krijgt of dat het werk verzonden dient te worden. (Gebruikelijk Post.NL of DHL). De verzendkosten geef ik u op. Desgewenst ben ik bereid het kunstwerk zelf af te leveren op een door u opgegeven adres tegen vergoeding van de benzinekosten voor de heen- en terugreis.

-Verzending van het kunstwerk geschiedt na ontvangst van de verkoopprijs plus verzendkosten op mijn bankrekening die ik u zal opgeven. Een kopie van het verzendbewijs ontvangt u per e-mail.

Ook andere vragen die in het contactformulier worden gesteld zal ik graag beantwoorden.